Praktijkgegevens

Waarneming


Vakantie en nascholing


Tijdens vakantie of nascholing wordt de waarneming op de praktijk onderling geregeld. Zodoende blijft de praktijk altijd open en blijft er altijd een arts aanwezig die op de hoogte is van uw medisch verleden.

Huisartsenspoedpost Breda


Heeft u dringend een huisarts nodig ’s avonds, ’s nachts, in het weekend of op een feestdag? Neem dan contact op met de huisartsenspoedpost Breda (076) 525 85 00.

De gang van zaken


Als u belt met de huisartsenpost, zomaar zónder afspraak binnenlopen is niet mogelijk, beantwoordt een doktersassistente de telefoon. Zij vraagt u in het kort aan te geven wat uw klacht is. De doktersassistente kan advies geven of u doorverbinden met de huisarts die op de post aanwezig is. Ze kan ook met u een afspraak maken om langs te komen op de post. Bent u, medisch gezien, te ziek om zelf naar de post te komen dan regelt ze dat er een arts bij u thuis komt.

Elk inkomend gesprek wordt op een geluidsband opgenomen in verband met het later kunnen afluisteren bij onduidelijkheden en klachten over de afhandeling van uw hulpvraag. Uiteraard wordt zeer zorgvuldig omgegaan met het privacy-element van deze opgenomen gesprekken.

Waarschijnlijk wordt u door een andere dokter dan uw eigen huisarts behandeld. Alle huisartsen in Etten-Leur en omgeving werken samen in de diensten en iedere huisarts heeft een paar keer per maand dienst.

Na de dienst ontvangt uw eigen dokter zo spoedig mogelijk informatie over uw contact met de huisartsenpost. Uw eigen huisarts is dus snel op de hoogte!

Waar is de post te vinden?


Op de Bredaseweg 171 te Etten-Leur. Vlakbij de stoplichten naar de opgang van de snelweg (nabij ESSO Parklaan).
Het Huisartsenteam Nassaulaan Waarneming
W. Rijnders, J. Disseldorp Spoed: (076) 50 33 550 | Praktijk: (076) 50 12 378 L. Kuijpers, Y. van Uijthoven Spoed: (076) 50 33 550 | Praktijk: (076) 50 22 131
Adres Nassaulaan 7
4872 CW Etten-Leur
Kaart
Huisarts(en) W. Rijnders
J. Disseldorp
Y. van Uijthoven
L. Kuijpers