Praktijkgegevens

Heeft u diabetes?

Heeft u diabetes? Wij vinden het belangrijk om u te helpen bij een gezondere leefstijl. U kunt nu gebruik maken van MiGuide: een nieuw hulpmiddel in onze gratis Het Huisartsenteam app.


Wat is MiGuide?
MiGuide ondersteunt u bij een gezondere leefstijl door u te motiveren om genoeg te bewegen en gezond te eten. U krijgt toegang tot gezonde recepten, beweegtips, uitdagingen op gebied van voeding en beweging én kunt u al uw vragen stellen aan Noor, de digitale assistente. Dit geeft u meer grip op uw diabetes.

 

Hoe meld ik me aan?

  1. Klik op deze link en vul uw gegevens in. Binnen 24 uur ontvangt u via de mail een QR-code. Deze heeft u bij stap 2 nodig.
  2. Download de gratis app Het Huisartsenteam in de App Store of via Google Play. Klik op diabetescoach en daarna op meld mij aan. Vul na het doorlopen van de stappen de ontvangen code in. Nu kunt u gebruik maken van MiGuide!

Vragen?
Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Stuur dan een e-mail naar info@miguide.nl. Kijk voor de veelgestelde vragen op www.miguide.nl. Of stel uw vraag tijdens een bezoek aan de praktijkondersteuner.

Deel deze pagina