Praktijkgegevens

Praktijkinformatie


Huisartsen
  Dhr. W. Rijnders       BIG: 9023634701
  Dhr. J. Disseldorp   BIG: 19060348101
  Mw. L. Kuijpers   BIG: 19047830701
  Dhr. Y. van Uijthoven   BIG: 99911853401


Waarnemer
  Mw. K. de Bie


Assistentes
  Carlijn      Inge 
  Denise    Kristel 
  Fé    Kimberley
  Miranda    Lonneke
  Simone      
Lees hier over het werk van een assistente


Praktijkondersteuners
  Jolanda     
  Hanneke     
  Sandra       BIG: 99006604130

Lees hier over het werk van een POH


Praktijkondersteuners GGZ

  Anita 
  Saskia 
Lees hier over het werk van een praktijkondersteuner-GGZ



Ouderenzorg

  Roos Mulieddo     wijkverpleegkundige
  Piet Ijpelaar   specialist ouderenzorg
  Jacqueline Kouwenhoven   casemanager dementie





Huisarts in Opleiding en co-assistenten
In onze praktijk wordt regelmatig een basisarts opgeleid tot huisarts. Deze arts is volledig gekwalificeerd. Hij/zij werkt onder begeleiding en verantwoordelijkheid van uw eigen huisarts. Wij leiden artsen op tot huisarts samen met de huisartsopleiding van de Erasmus Universiteit te Rotterdam.  


Open voor inschrijving nieuwe patiënten
Onze praktijk is geopend voor nieuwe patiënten. Uw nieuwe huisarts stelt een kort kennismakingsgesprek op prijs. Hierin kunnen wederzijdse verwachtingen worden besproken en kunnen de dienstverlening en de werkwijze van de praktijk worden toegelicht. Indien het gesprek naar wens is verlopen kunt u zich aansluitend inschrijven bij uw nieuwe arts. Bij de inschrijving dient u een kopie van een geldig identiteitsbewijs in te leveren.

 

Tarieven
In deze praktijk worden de tarieven gehanteerd van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Voor meer informatie zie de website van de NZa (www.nza.nl)


Niet tevreden?
Ondanks ons streven naar een hoge kwaliteit van zorg en de zorgvuldigheid waarmee door ons wordt gewerkt, kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over de gang van zaken of een minder prettige ervaring heeft opgedaan gedurende een behandeling of begeleiding. Misschien heeft u zaken opgemerkt die voor verbetering vatbaar zijn.
Wij stellen het bijzonder op prijs als u deze ervaringen of opmerkingen met ons wilt bespreken. Wij kunnen dan samen met u zoeken naar een verbetering of oplossing.
Is de onvrede, ook na een gesprek, van dien aard dat u een klacht wilt indienen, dan kan dat natuurlijk ook. Lees hier meer.
Het Huisartsenteam Nassaulaan Waarneming
W. Rijnders, J. Disseldorp Spoed: (076) 50 33 550 | Praktijk: (076) 50 12 378 L. Kuijpers, Y. van Uijthoven Spoed: (076) 50 33 550 | Praktijk: (076) 50 22 131
Adres Nassaulaan 7
4872 CW Etten-Leur
Kaart
Huisarts(en) W. Rijnders
J. Disseldorp
Y. van Uijthoven
L. Kuijpers